Go design är bra business

Layout & form

Oj, detta är ett ämne vi hade kunnat prata i en hel evighet om. För det är ju SÅ stort. Titta dig omkring. Allt är designat eller formgivet på något sätt. Förvisso, mer eller mindre bra. Vi vill göra världen lite vackrare med bra design som dessutom gör att du når ut i virrvarret och når dina mål.

Hemsidor, broschyrer, tidningar, foldrar, visitkort, leksakslådor, godisförpackningar, hockeytröjor, kartor och mycket, mycket mer. You name it – we’ve done it.

Visuell identitet

Eller grafisk profil. Kärt barn har många namn. Företagsnamn, logotyp, färger, typsnitt, fotomanér, webbsideskisser och exempel från verkligheten. Den där helheten som skapar igenkänning, var ni än kommunicerar. Det ska vara enkelt, tydligt och gärna “less is more”. Och kännas som “er”.

Så hur går det till? Vi har våra små knep. Vi tankar er på allt vi behöver – gärna genom en kreativ workshop – och bygger sedan hand i hand en vacker plattform som ni kan bygga er stora framgång på.

UX / Interaktionsdesign

Hur mycket gillar man inte när en app bara funkar sådär intuitivt som man drömmer om? Eller om en hemsida både överraskar och är enkel på en och samma gång?

Vi är lyckligt lottade som har duktiga designers i huset som får din hemsida eller drömapp att fungera precis så som användaren önskar.

Webbdesign

Vad ska webbplatsen göra? En riktigt schysst webbplats börjar med ett syfte. Handlar det om att bygga varumärke, skapa försäljning eller presentera era produkter? Eller alltihop?

Med hjälp av god design lotsar man besökaren rätt och leder dem till önskade slutmålet. Så, vad vill du göra med din webbplats?

Det oväntat modiga

Ge oss din vision och en budget och vi utlovar ett WOW. Inget gör oss lyckligare än om du vågar vara modig med oss!