Tech är viktigt, människor är viktigare

Webbplatser

Presentera restaurangens meny eller bygg ihop en båt helt från grunden. Oavsett vad du vill att hemsidan ska göra har vi teknologin som löser biffen. Vi skapar allt från enklare onepagers till större webbplatser med integrationer till både affärssystem och 3D-lösningar.

Vi designar och bygger hemsidan, fyller den med innehåll och ser till att allt fungerar. Hos oss är din nästa webbplats i trygga händer!

WordPress i vårt hjärta

Med ett egetutvecklat tema blir det inte bara snyggt, det blir enkelt för dig att sköta också. Det blir både anpassat och standard. Det bästa av båda världar. Vi sköter uppdateringar och ser till att allt bara flyter på. Och du kan enkelt sköta innehållet. Gött, eller hur?

När WordPress lämnar lite att önska (med integrationer och annat skoj) använder vi vår plattform Gold.

B2B/Affärsstöd

Va? Jobbar en reklambyrå med affärsstöd. Kanske är detta den del som överraskar flest. Så vad har vi hittat på för grymma lösningar som sparat massor av tid (en kund sparade 2 heltidstjänster)? Jo:

  • Försäljningsstöd. Tänk t.ex. produktväljare, guider och reservdelsbeställningar.
  • Webbappar och ritprrogram för produktkonfigurationer.
  • ”Motor” för produktrekommendationer.
  • Bostadsväljare och tillvalslösningar för fastighetsbranschen.
  • Orderhantering och lösningar för produktion i tillverkande verksamhet.
  • Intranät & dashboards.

E-handel

Det är nu vår egna plattform Gold kommer till sin rätt! Vi integrerar såklart med ditt affärssystem, logistik- och betallösning eller andra tredjepartstjänster. Här kommer 4 snabba om vår e-handel:

  • Marknadswebb och e-handel i ett.
  • Vi älskar att integrera och massimportera data.
  • Varierad produktdata med paket- och konfigurationsprodukter? Inga problem.
  • Ta e-handeln till flera marknader – vi skalar och anpassar!

Appar

Nope. Appar var ingen fluga. Här i huset finns mest webbappar men gillar även nativeappar för Android och iOS. Vi skissar, prototypar och ser till att det blir som du tänkt dig. Kanske är det ett test om vilken bostadsområde som passar dig, en app fylld med lektips eller en app som påminner om när sopbilen kommer. Vi fixar!

Integration

Se oss som bryggan mellan din webbplats och systemen du jobbar i varje dag. Affärssystem, CRM-system, betallösningar (som Klarna, Payson och Dibs), Mandrill, Mailchimp, logistiklösningar och andra nischade system. Ordet API:er flödar här i huset och triggar igång våra hjärnor varje gång.

Gold – vår plattform

Idén föddes när WordPress inte räckte till. Vi ville liksom ännu mer! Och tadaaaa. Här är vår plattform Gold. Byggt i  php-ramverket Laravel och skapar oändliga möjligheter för dig och din webbplats.

Upptäck Gold och vår plattformsfilosofi

3D + webbteknik = ♥

Med realtids-3D kan du bygga båtar och lägenheter. Ja, eller precis det du vill. Samtidigt ser du vad som händer direkt på skärmen. Integrera med resten av webbplatsen och 3D-bilden kan skapa en order. Vips så har du gått från en modell till en båt i havet!

Tryggt med drift, support och underhåll

Med 200 webbplatser i bagaget ansvarar vi för allt från support till serverdrift och ser till att tekniken är het även imorgon. Dvs. vi finns här även när webbplatsen är packad, klar och lanserad!