Modiga idéer med småländska värderingar

Vi är en idédriven fullservicebyrå inom varumärkesstrategi, kreativ reklam, tech och digitala upplevelser. En brokig och skön blandning av generalister och specialister. Juniorer och seniorer. Copywriters, art directors och pr-konsulter. Systemutvecklare, UX-designers och varumärkesstrateger. Men framförallt är vi en härlig arbetsplats där vi tar hand om varandra och våra kunder.

GoBrave-familjen

Hos oss finns systemutvecklare, art directors, content managers, Facebookspecialister, copywriters, projektledare, UX-designers, förpackningskreatörer, produktionsledare, PR-konsulter, fotografer, varumärkesstrateger, filmare, journalister med flera. Det är jättebra, för då kan vi verkligen sätta fart på kommunikation där helst den behövs.

Våra case & stories

Alleman ombord
—nu åker vi

(Vart är vi på väg?) På 10 poäng: Vi reser mot ökad försäljning, eller vässat varumärke eller ökad kundlojalitet, eller varför inte för att attrahera rätt kompetens. Uppdragen längs vår väg varierar, men med på alla resor finns vårt starka lok som drar projektet framåt. Ett lok med kunskap, kreativitet och engagemang i tanken, där alla vi som jobbar på GoBrave-tåget står klart för avgång. När du vill, vart du vill.

Konsten att hitta sin målgrupp

Var finns din målgrupp? Att välja rätt kanal är en ädel konst. Ibland når du din målgrupp genom annonser, personaltidningar eller förpackningsdesign. Andra gånger nås de bäst via webben eller sociala medier. Ofta är en kombination det mest effektiva. GoBrave är hemma i alla världar, med kompetens att bygga allt ifrån e-handel, hemsidor och systemintegrationer, till att göra en roll-up, en printannons eller en tusen sidor tjock katalog.

Freddie och Therese på GoBrave

Där idéerna växer sig starka

Skön miljö och stämning på kontoret är viktigt för att starka idéer ska födas. Det betyder att alla har nära till varandras projekt och att vi alltid kan manna upp rätt kompetens för varje uppdrag. Den kreativa miljön, där det sannerligen är högt i tak, är en viktig del av vår identitet.

Hallå, hallå!

Vi äter frukost tillsammans varje dag vid halv tio. Kom förbi och hälsa på! Fram till dess kan du bekanta dig med oss här på denna webbsida. För här är – hela gänget, vad vi kan och hur du får tag på oss.

Här är vi
Frukost på GoBrave

Bli en del av GoBrave-familjen!

Vi har alltid ögonen öppna får vår nästa stjärna. Om det inte ligger någon aktuell tjänst här till höger kan du alltid skicka en spontanare till jobb@gobrave.se.