Modiga idéer med småländska värderingar

När man träffar oss känner man att vi inte är som andra. Det kan vara sättet vi möter dig med en kram i dörren, att vi presenterar en galen idé eller att vi utmanar dig att gå utanför den upptrampade stigen.

Vi är en nyfiken småländsk familj och står aldrig still – inte för att vi måste, utan för att vi vill. Tillsammans med våra kunder är vi en trygg familj. I en trygg familj vågar man. När man vågar är man modig. Det är därför vi heter GoBrave.

GoBrave-familjen

Hos oss finns systemutvecklare, art directors, content managers, Facebookspecialister, copywriters, projektledare, UX-designers, förpackningskreatörer, produktionsledare, PR-konsulter, fotografer, varumärkesstrateger, filmare, journalister med flera. Det är jättebra, för då kan vi verkligen sätta fart på kommunikation där helst den behövs.

Våra case & stories

Alleman ombord
—nu åker vi

(Vart är vi på väg?) På 10 poäng: Vi reser mot ökad försäljning, eller vässat varumärke eller ökad kundlojalitet, eller varför inte för att attrahera rätt kompetens. Uppdragen längs vår väg varierar, men med på alla resor finns vårt starka lok som drar projektet framåt. Ett lok med kunskap, kreativitet och engagemang i tanken, där alla vi som jobbar på GoBrave-tåget står klart för avgång. När du vill, vart du vill.

Konsten att hitta sin målgrupp

Var finns din målgrupp? Att välja rätt kanal är en ädel konst. Ibland når du din målgrupp genom annonser, personaltidningar eller förpackningsdesign. Andra gånger nås de bäst via webben eller sociala medier. Ofta är en kombination det mest effektiva. GoBrave är hemma i alla världar, med kompetens att bygga allt ifrån e-handel, hemsidor och systemintegrationer, till att göra en roll-up, en printannons eller en tusen sidor tjock katalog.

Där idéerna växer sig starka

Skön miljö och stämning på kontoret är viktigt för att starka idéer ska födas. Det betyder att alla har nära till varandras projekt och att vi alltid kan manna upp rätt kompetens för varje uppdrag. Den kreativa miljön, där det sannerligen är högt i tak, är en viktig del av vår identitet.

Hallå, hallå!

Vi äter frukost tillsammans varje dag vid halv tio. Kom förbi och hälsa på! Fram till dess kan du bekanta dig med oss här på denna webbsida. För här är – hela gänget, vad vi kan och hur du får tag på oss.

Här är vi

Bli en del av GoBrave-familjen!

Vi har alltid ögonen öppna får vår nästa stjärna. Om det inte ligger någon aktuell tjänst här till höger kan du alltid skicka en spontanare till jobb@gobrave.se.