Det bästa sedan internet

Tillväxt i räckvidd och relationer

Nå ut brett, specifikt och kostnadseffektivt. Utvärdera och lär dig av dina insatser och om målgruppen.

2020-08-17 Växjö GroBrave. Foto: Jonas Ljungdahl

Digitalisering… eller digitisering?

Hej dagens mest uttjatade ord! Men – visst är det svårt att hitta ett annat som beskriver den resan som många bolag gör just nu. Egentligen är det inte längre digitalisering vi snackar om, det är snarare digitisering. För det tidigare betyder att man går från manuellt arbete till att kanske systematisera en process. Digitisering däremot handlar om en förändringsresa där man med hjälp av teknik gör verksamheten bättre och mer effektiv.

Och här är något du kanske inte visste: vi är inte bara en helt vanlig reklambyrå. Vi har även digitala strateger och riktigt vassa utvecklare som fixar grymma affärsstöd och optimerar din vardag.

Facebook & Instagram

Vilken är målgruppen? Oavsett ditt svar så är sannolikheten stor att du kan hitta den du söker på Facebook och Instagram. Tveksam? Spana in rapporten ”Internet och svenskarna”.

Och tänk såhär: oavsett yrkesroll så är alla privatpersoner – precis som du. Med en genomtänkt målgrupp hittar du den du söker på Facebook och Instagram. Dessutom väldigt kostnadseffektivt. Vill du nå ut brett eller smalt? Till många eller få? Då är Facebook och Instagram ett måste!

LinkedIn

CSR, rekrytering eller klassisk B2B? LinkedIn ska bara finnas med bland dina kanaler! Du kan nå så smalt och så specifika yrkesgrupper, och ibland även företag, att det kan bli väldigt effektivt. Vi ser till att målgruppen blir rätt, budskapet landar och att vi sedan tar hand om dem på hemsidan.

YouTube, Snapchat och så mycket mer

YouTube bara växer och Snapchat likaså. Så vill du göra något skoj och annorlunda? Kanske vara först i din bransch? Möjligheterna är oändliga och vi håller dig gärna i handen på vägen dit.

SEO

Vi är så glada! För idag belönar Google bra innehåll. Skönt att vi kunde lägga undan den där stelbenta optimeringen och göra det som skapar en bra upplevelse för besökaren. SEO-arbete är föränderligt och vi håller dig i handen på denna resa som startar med en nulägesrapport. Det bästa av allt? Allt är mätbart!

Google Ads

Hej från din certifierade Google Partner! Hand i hand med ditt SEO-arbete stärker vi upp synligheten med Google Ads (tidigare AdWords) och ser till att du sticker ut i bruset. Ett effektivt sätt att locka rätt besökare till webbplatsen och ett grymt komplement till annan marknadsföring. Google Ads – effektiv digital marknadsföring!

Konvertering & optimering

Du kan skapa hur mycket bra som helst. Men hittar ingen till dig så kan det lika gärna kvitta. Så, hur många når din webb? Vilka blir intresserad och klickar sig vidare? Och gör de det du vill att de ska göra?

Låt oss lotsa dem in dem och lotsa dem rätt. Rätt in i ditt företags varma famn.