När en duktig handlare som Magasin Severin vill digitalisera – då är vi på. Vi vet att en lättnavigerad sajt och en pålitlig e-handel ökar försäljningen.

Magasin Severin är ett anrikt, familjeägt möbelföretag i Kalmar. Det grundades år 1913 av nuvarande ägaren Kalle Nilssons farfars far Severin. Butiken fokuserar på exklusiva varumärken som exempelvis String, Örsjö belysning och Bruno Mathsson.

Utmaning
Magasin Severin hade ingen försäljning på nätet. De förstod att det fanns stor potential till att få nya kunder över hela landet med e-handel, men ville gå långsamt framåt för att försäkra sig om att de fick en skalbar lösning som gick bra att integrera med affärssystemet.

Lösning
Webbsidan utvecklades så att den på ett bra sätt speglar Magasin Severins starka varumärke. Där finns produkter, information och designinspiration. Vi på GoBrave konstruerade e-handeln så att Magasin Severin fick minimalt med extraarbete, exempelvis kan de fortsätta att  mata in fakta och priser i affärssystemet.

Resultat
Magasin Severin har ökat försäljningen sedan de sjösatte sin digitaliseringsstrategi. Magasin Severins e-handel, som baseras på GoBraves egenutvecklade lösning Gold, är enkel att navigera och har driftsupport av oss.