Stora CNC-maskiner och verktyg som skär, bearbetar och formar olika material inom tillverkningsindustrin är Duroc Machine Tools core business. När de kom till oss för att stärka varumärket på den svenska marknaden, valde vi att rikta strålkastarna mot människorna.

Fokus på känsla
I en bransch där många leverantörer representerar samma varumärken och har liknande utbud, gäller det att hitta det som är unikt och våga paketera det på ett annorlunda sätt. På ett sätt som skapar känsla för Duroc som leverantör, snarare än fokusera på produkterna/maskinerna.

Maskiner + människor = Duroc +
Duroc Machine Tools största tillgång är människorna. Medarbetarna, som med engagemang, kunskap och driv gör allt för att kunderna ska känna sig trygga. Tillsammans ser de till att de som anlitar Duroc Machine Tool alltid får det där lilla extra. Ur denna insikt växte ett nytt varumärkeslöfte fram  – Duroc +.

Lansering på Elmia Verktygsmaskiner
En viktig arena för Duroc Machine Tool är Elmia Verktygsmaskiner. Årets mässa blev startskottet för att börja kommunicera Duroc + och det man som kund alltid kan förvänta sig av Duroc Machine Tool som leverantör:

Trygga affärer
Know-How
Alltid i lager (snabba leveranser)

Med gula plustecken dinglandes i taket i montern, stora monterväggar med människor i fokus, broschyrer i form av plustecken och – givetvis – CNC-maskiner, verktyg och automationslösningar i världsklass höll Duroc Machine Tools deltagande på Elmia Verktygsmaskiner ihop visuellt och gjorde avtryck på många besökare.


Snart dags för mässa?
Kontakta mig om du är nyfiken på hur ni kan göra ännu större avtryck på nästa mässa.
Hör av dig till mattias@gobrave.se / 0470-78 37 01