Hurra för hyresrätten – det byggs massvis i Växjö! När Växjöbostäder skulle dra igång marknadsföringen för nya kvarteret Saturnus på väster i Växjö ville vi göra det där lilla extra. Vi såg hur fina lägenheterna skulle bli och drömde oss bort i en nyproducerad lägenhet. Sen funderade vi på varför hyresrätter och bostadsrätter oftast marknadsförs på helt olika sätt. Det ville vi ändra på. Vi tog på oss mäklarkostymen och bestämde oss tillsammans för att presentera det schysstaste hyresrättsområdet vi sett.

Vi skapade en välkomnande webb där hyresgästen både kan se en lägenhet i 3D och likaså välja och vraka bland lediga lägenheter. Växjöbostäder kan själva enkelt markera när en lägenhet är uthyrd och på så vis finns alltid aktuell marknadsföring på webben. Som ett komplement tog vi även fram en trefalsad broschyr i en liten upplaga. För vem gillar inte att få ett tjockt, fint papper i handen. Det hade man ju fått på en visning, eller hur?

När kampanjen drog igång blev det direkt stort intresse. Och resultatet? Växjöbostäder har aldrig förr haft så mycket uthyrt på så kort tid. Hurra för hyresrätten!