Det är inte lätt att sticka ut i dagens mediebrus. Fortnox vill ge sina samarbetspartner något extra och bjuda dem på inspiration, kunskap och senaste nytt. Resultatet blev Fortnox Magazine som nu skickas ut till revisionsbyråer i Sverige fyra gånger per år. Och den har blivit ordentligt populär bland byråerna.

Tidningen är full av reportage från byråer och kunder som använder Fortnox program, nyhetssidor med senaste nytt samt mängder med tips och trix. En läsarundersökning, som Fortnox gjort, visar att tidningen är mycket uppskattad när den hamnar på byråernas fikabord. Många väljer till och med att ta hem och läsa den på fritiden.

Magasinet är så roligt att skapa och vi får göra mycket av det vi tycker är roligt: idéspåna, skriva, projektleda, layouta och ha massvis kundkontakt. Vi tycker helt enkelt att det är superkul att göra tidningen och ännu härligare är att innehållet återanvänds på webben.

Fortnox Magazine och andra kundtidningar sticker ut från övrig reklam och ger läsarna ett mervärde. Läs Fortnox Magazine och få inspiration till hur en kundtidning kan se ut. Alla nummer finns på fortnox.se/magazine.