Vincent får dig att se bäst ut på webben

Vincent Lejtzén

Nu är det dags igen. För ännu en stjärna att ansluta till vår härliga byråfamilj. Om vi är glada? Oh, yes!

Säg hej till Vincent Lejtzén – GoBraves nya, vassa och kreativa frontendutvecklare. Som älskar att åka skateboard och få företag att se snygga(st) ut på webben. Med lång erfarenhet av att utveckla och boosta digitala affärer inom både skönhets- och techbranschen. Och som också har jobbat med webbutveckling och design i egen regi.

Vincent började sin bana inom webbutveckling redan som tioåring och då var det tidigt 2000-tal. Han skapade sin allra första hemsida – i Microsoft Word. Sedan dess har det som bekant hänt en heeeel del.

På den lilla fritid han har som småbarnsförälder gillar Vincent att nörda ner sig i recept på cocktails som både smakar och ser bra ut. Han lägger även en del tid på att scouta snygga och coola sajter som inspiration.

Vincents bästa tips på hur du och ditt varumärke kan bli ännu mer attraktiva på webben är att hålla såväl design som innehåll och bilder enkelt och fokuserat. Det ska med andra ord inte spreta för mycket. En annan viktig grej är att hålla koll på prestandan. Sajter besöks från mobiler, datorer och tablets och måste både funka bra och vara snygga i alla.

Är det dags att ta tag i, steppa upp eller tänka nytt inom digital försäljning – då är Vincent the go to guy!

Varmt välkommen till GoBrave, Vincent!

Vincent Lejtzén