Therese vill skapa värdefull kommunikation

Therese Ekdahl

Träffa Therese Ekdahl – ännu en ny medarbetare på GoBrave. Med gedigen erfarenhet inom kommunikation, pr och journalistik har Therese stenkoll på hur man skapar innehåll som är värdefullt för mottagaren.

Therese är utbildad kommunikatör och har jobbat många år som nyhetsreporter och producent på Sveriges Radio. Hon har också varit ansvarig för press och mediafrågor på Växjö kommun – med allt vad det innebär. Båda erfarenheterna blir viktiga nu när hon tagit klivet till oss.

Therese Ekdahl

Vad ska du då göra på GoBrave?
– Jag ska främst jobba med content och pr. Och på vanlig svenska betyder det att jag ska skriva olika långa texter som publiceras i våra kunders olika kanaler; bloggar, sociala medier, annonser, kampanjer, webbsidor, mail och nyhetsrum.

Vad känns mest spännande?
– Att få lära känna kunderna, deras varumärken, styrkor, behov och utmaningar. Och att ta fram ett bra och relevant innehåll utifrån deras kunders – läsarnas – perspektiv. Det är kommunikation som skapar värde för både kunden och mottagaren.

Hur har dina första veckor på GoBrave varit?
– Hur bra som helst faktiskt. Stämningen är verkligen familjär och inspirerande.

När Therese inte jobbar hänger hon med familjen i 50-talshuset på Väster i Växjö. Stor del av fritiden lägger hon på barnens idrottsaktiviteter. Men lite tid över har hon för egna nöjen – och måsten:

– Jag springer lite grann, styrketränar lite grann och spelar padel med ojämna mellanrum. Jag gillar att umgås med vänner och så har vi ett hus och en trädgård som alltid behöver kärlek. Jag tycker det är väldigt kul att fixa hemma.

Att resa lockar lite extra nu efter pandemin. I oktober bär det av till Istanbul och förhoppningsvis blir det en skidresa i vinter. Ett väldigt kärt resminne hon bär med sig är när hon och familjen drog till Thailand i 3,5 mörka vintermånader för ett par år sedan.

Välkommen Therese, vi är så glada att äntligen ha dig ombord!

Vill du ha hjälp med att skapa värdefullt innehåll? Eller bara tips på hur du ska tänka kring vinkel, budskap och tonalitet? Då får du gärna höra av dig till Therese på therese@gobrave.se.