… det senaste tillskottet till GoBrave-gänget och vår nya ekonomiansvarige, med koll på allt det där vi andra inte är så insatta i. Olle ska se till så att vi sköter viktiga saker som bokföring, årsredovisning och deklaration.

– Japp! Jag ska serva mina kollegor med det jag kan, så att de kan göra mer av det de är duktiga på.

Hurra, säger vi andra! Vilken tur att Olle valde oss och äntligen är på plats.

Olle, som heter Wasserman i efternamn, är 29 år och bor på vackra Öster i Växjö med sambo, dotter och en olydig hund som heter Sune. Han är utbildad civilekonom och har jobbat på redovisningsbyrå i många år innan han kom till oss på GoBrave.

Att Olle har näsa för siffror visar sig också i hans fritidsintressen. Investeringar har han hållit på med länge. Att plocka svamp är ett annat intresse, som han tyvärr inte delar med resten av familjen och därför inte lägger så mycket tid på.

– Ha ha! Därför har jag bara värdelösa svampställen i min hemliga bok – och en frys tom på svamp.

Annars drömmer Olle om att ta dykarcertifikat.

Så vad lockade med GoBrave?

– Att få grotta ned sig i alla delar av ett specifikt bolag och de utmaningar man har på ett företag som GoBrave.

Vad är intrycket so far?

– Att det är ett härligt gäng, som är kreativa, öppna och välkomnande. Jag känner mig redan som hemma. Men jag får nog se över min garderob lite grann och försöka att inte prata så mycket styrräntor och konjunkturläge på fikarasterna.

Jo, gör det, säger vi andra! Intressanta diskussioner med en twist är något av vår specialitet på GoBrave. Och garderoben behöver du inte fundera på – snajdigare kollega kunde vi inte få.

Varmt välkommen Olle!