GoBrave-familjen har blivit med ännu en utvecklare. Hurra säger vi! Alla som någon gång varit på jakt efter just utvecklare vet hur svåra de kan vara att få på kroken.

Möt Jocke – problemlösaren med stort P, som tycker att det roligaste som finns är att hitta lösningar på dina webbtekniska utmaningar. Så att vardagen flyter smidigare och livet blir liiite roligare och härligare. Han själv beskriver sig som socialt introvert, men det är inget som vi har märkt av.

Att han är en mästare på att skapa friktionsfria utvecklingsflöden är däremot något som vi redan sett klart och tydligt. Han är orädd och ger sig helt enkelt inte förrän det som ska lösas är löst. Precis som det ska vara, tycker vi.

Att ta itu med problem är något han sysslar mycket med även på hemmafronten just nu. Ett bedagat 50-talshus kräver sin Jocke och nu är det på god väg mot en total make over. Vandring och att campa ligger också Jocke varmt om hjärtat, även om det blev uppehåll i somras när lilla Astrid gjorde entré. Brädspel och rollspel är annat som Jocke gärna lägger tid på.

Har du också tekniska problem som kräver sin Jocke? Eller vill förverkliga din dröm-sajt? Vilken tur då att han bara finns ett mejl bort – joakim@gobrave.se.

Välkommen till GoBrave, Jocke! Vi är SÅ glada att ha dig med ombord.