GoBrave

Jennie Isberg blir ny delägare och VD

På sommaravslutningen hände det grejer i GoBrave-huset – vi har nämligen fått förstärkning i ledningen. Jennie Isberg blir ny delägare och går samtidigt in som vice VD i bolaget.

//UPDATE// Sedan denna nyhet publicerades har det hänt tokmycket i GoBrave-huset (Obs! Ni är med på att det är en metafor? GoBrave-huset är inte bara huset i Växjö – det är hela företaget, såklart). Jennie är sedan i augusti VD för hela företaget och delägare tillsammans med Johan, Mattias och Karl Petter. Vi är fortfarande det där glada gänget som älskar utmaningar. Du vet var vi finns om du behöver modig kommunikation! //UPDATE//


Jennie började hos oss i maj. Hon kom då närmast från Växjöbostäder där hon varit kommunikationschef. Tidigare har hon även arbetat som marknadschef på det nordiska IT-bolaget Lime i Lund. Jennie är bosatt i Kalmar och brinner för att stärka tillväxten i den större Kalmarregionen.

– Jag är grymt stolt över att få vara både vice VD och delägare i ett sådant drivet bolag med kompetenta kollegor. Nu är målsättningen att fortsätta GoBraves starka tillväxtresa både i Växjö och i Kalmar, säger Jennie Isberg själv om sina nya uppdrag.

Under våren har vi anställt flera personer och utökat och breddat vår kompetens ännu mer. GoBrave består nu av 26 glada medarbetare och vi fortsätter vår tillväxtresa hand i hand med våra fantastiska kunder. Med vår nya delägare har GoBrave nu fem ägare; Mats Karlsson, Johan Castor, Mattias Jonsson, Karl-Petter Hjelmer och Jennie Isberg.

Tack för att ni är med oss, nu växlar vi upp till nästa nivå. Vem vet – snart är vi kanske Smålands största byrå?