GoBrave expanderar och bygger vidare på kompetensen i huset. I september slår det egna frukostcafét GoBake upp portarna för allmänheten.

GoBake kommer att lägga fokus på en daglig tradition i GoBrave-sammanhang; frukosten. Det kommer att erbjudas hembakta frallor och bröd, färska smoothies och nypressade juicer. Allting gjort på råvaror från trakten.

– Idén föddes när vår kollega Anna bjöd på det godaste brödet vi någonsin ätit. När hon berättade att hon bakat det själv kände vi direkt att vi var tvungna att göra någonting av detta, säger Johan Castor, delägare på GoBrave.

I början av hösten sker invigningen av GoBake, som kommer att husera på källarplan, i huset på Västra Esplanaden. I rollerna på cafét kommer vi att se välbekanta ansikten från kontoret. Tillsammans har vännerna på GoBrave över tjugo års erfarenhet av café- och restaurangbranschen.

– Vi är väldigt spända på att dra igång. Att få dra fram mina gamla baristakunskaper kommer att bli otroligt kul. Att vi sen får bjuda Växjö på det bästa i världen, frukost, är en riktig bonus, säger Karl-Petter Hjelmer, numera barista på GoBake.

GoBake öppnar den 2 september och kommer att hålla öppet onsdag-lördag varje vecka. Och just det, april april!