GoBrave

/ Go on – be brave!

Konsten att go nya vägar

Om man alltid gör som man alltid gjort händer inte så mycket. Det tycker vi är trist. Så istället hyllar vi mod.

Mod att föreslå lösningar långt utanför boxen, eller den upptrampade stigen (eller vilken metafor du än tänker). Men också mod från kunden att lita på sin byrå.

Därför heter vi det vi heter: GoBrave. Kom igen – var lite modig du också.

Tillsammans sida vid sida

I GoBrave-huset sitter systemutvecklare, art directors, content managers, Facebookspecialister, copywriters, projektledare, UX-designers, förpackningskreatörer, produktionsledare, PR-konsulter, fotografer, varumärkesstrateger, filmare, journalister med flera. Det är jättebra, för då kan vi verkligen sätta fart på kommunikation där helst den behövs.

Det digitala eller analoga eller allt i ett

Varför tvingas välja kanal? Ibland gör sig kommunikationen bäst genom annonser, personaltidningar eller förpackningsdesign. Andra gånger hittar man sina målgrupper bäst på webben, sociala medier eller appar. En tredje gång genom en kombination. Det fiffiga med GoBrave är att vi är lika hemma i alla världar, med kompetens att bygga allt ifrån e-handel, hemsidor och systemintegrationer, till att göra en roll-up, en printannons eller en tusen sidor tjock katalog.

Alleman ombord! Nu åker vi

(Vart är vi på väg?) På 10 poäng: Vi reser mot ökad försäljning, eller vässat varumärke eller ökad kundlojalitet, eller varför inte för att attrahera rätt kompetens. Uppdragen längs vår väg varierar, men med på alla resor finns vårt starka lok som drar projektet framåt. Ett lok med kunskap, kreativitet och engagemang i tanken, där alla vi som jobbar på GoBrave-tåget står klart för avgång. När du vill, vart du vill.

Där idéerna växer sig starka

Har du sett vårt fina hus någon gång? Det ligger på Norra Esplanaden 7 och du är välkommen på besök. Här samsas vi alla under samma tak. Det betyder att vi har nära till varandras projekt och att vi alltid kan manna upp rätt kompetens för varje uppdrag. Den kreativa miljön, där det sannerligen är högt i tak, är en viktig del av vår identitet.

Hallå, hallå!

Vi äter frukost tillsammans varje dag vid halv tio. Kom förbi och hälsa på! Fram till dess kan du bekanta dig med oss här på denna webbsida. För här är – hela gänget, vad vi kan och hur du får tag på oss.

Här är vi

Vi värnar om dina personuppgifter, läs mer om det i vår Integritetspolicy