Lockar ny teknik, varierande projekt, grymma webbplatser och nytänkande digitala tjänster? Gillar du dessutom när varje dag inte är den andra lik och att driva webbprojekt? Då tror vi oss ha en ny roll som du omöjligt kan motstå: vi vill ha en teamleader till vårt utvecklingsteam.

Så skulle vi beskriva dig

Vi tror att du älskar att utveckla system, e-handel och olika webblösningar. Bäst tycker du att det blir när du gör det i grupp. Med ett tätt samarbete med kunden blir det allra bäst. Tydliga och definierade projekt med löpande avstämningar, hållpunkter och deadlines är en självklarhet.

Du räds inte en nära kundrelation där du lyhört lyssnar in behoven och översätter till smarta lösningar. Lösningar som sedan blir begripliga specifikationer för både utvecklingsteam och kund. I projekten ser du dig som navet som får allt att fungera.

När du varit med och utvecklat något så känner du ett stort ansvar. Du vill att det ska vara användbart, fungera i verkligheten och samtidigt vara lätt för kunden att räkna hem ekonomiskt. Du gillar helt enkelt utveckling som skapar stort värde och har stor yrkesstolthet i det du gör!

Vad vi vill att du har

Vi ser att du har minst två års erfarenhet av webbprojekt i rollen som webbutvecklare. Du har jobbat med webbplatser, e-handel eller webbappar. Vi tänker också att du har erfarenhet av olika integrationsprojekt med t.ex. affärssystem, pim, betallösningar och logistiksystem. Och till sist (kanske självklart) så har du bra fullstack-förståelse.

Vi hoppas att du är

  • Ordningsam: Du älskar struktur utan att bli tråkig
  • Prestigelös: Du är grym, men ändå prestigelös och lösningsorienterad
  • Nyfiken: Du nördar lätt ner dig i sådant som fascinerar dig
  • Initiativtagande: Du ser saker i din omgivning du vill utveckla och optimera
  • Teamorienterad: Du gillar att samarbeta och bidrar till härligt teamwork
  • Genuint intresserad av att göra riktigt bra saker!

Så kommer vardagen att se ut

Då startar vi: Ditt arbete börjar när vi får i uppdrag att hjälpa en kund. Tillsammans definierar vi projektet vilket ofta görs i en förstudie. Du tar, genom stöd från utvecklingsteamet, fram en kravspecifikation som ligger till grund för projektet.

Underlätta & följ upp: Du planerar uppstarten med utvecklingsteamet där vi tillsammans fördelar uppgifter, tidsuppskattar, prioriterar, tar fram delmål och deadline. Vi jobbar i projekthanteringsprogrammet Liquid Planner. Din roll under det löpande arbetet är att underlätta för vårt utvecklingsteam och kunden så mycket som möjligt. Kanske dyker det upp oklarheter eller utmaningar under projektets gång – då finns du där för att lösa knutarna. Därför behöver du ha löpande kontakt med kunden och andra inblandade.

Du synliggör det som är kvar och gör tillsammans med teamet så rättvisa tidsuppskattningar som möjligt. Du säkerställer att vi får det vi behöver från kunden: beslut, uppgifter och allt som behövs för att projektet ska löpa på.

Testa: Du är med och testar det vi utvecklar och säkerställer hög användarvänlighet (vi vill ju minimera eventuella buggar).

Dokumentera: När projektet är klart, hjälper du till att ta fram övergripande dokumentation över projektet vi utfört (detta kan vara en film också).

Vidareutveckla: Ska lösningen vidareutvecklas? Då har kunden kontakt med dig eller så stöttar du kundansvarig.

Internt: Det finns alltid roliga och spännande interna projekt igång. Där ser vi också att du kan vara en bra resurs.

Att arbetet med våra uppdragsgivare flyter på smidigt i våra webbprojekt är väldigt viktigt för oss. Det som sker i samarbetet med vår kund och vårt utvecklingsteame är avgörande för en framgångsrik relation och för att det vi skapar ska bli så bra som möjligt. Vill du arbeta i spännande och varierande projekt med ny teknik och vill hjälpa oss på GoBrave att skapa fantastiska webbplatser och digitala tjänster?

GoBrave i ett nötskal

GoBrave är en idédriven fullservicebyrå inom varumärkesstrategi, kreativ reklam och digitala upplevelser. Där det finns ett kommunikationsbehov – där ska vi ha ett erbjudande. Vi har vuxit så det knakar de senaste åren och älskar när kunderna tycker vi är så bra att de rekommenderar oss till andra.

Vi är en brokig och skön blandning av generalister och specialister. Juniorer och seniorer. Copywriters, art directors och pr-konsulter. Systemutvecklare, UX-designers och varumärkesstrateger. Men framförallt är vi en härlig arbetsplats där vi tar hand om varandra och våra kunder.

Arbetsort: Växjö

Tillträde: Så snart som bara möjligt (eller så fort du bara kan)

Arbetstid: Heltid.

Ansökan: Välkommen att mejla din ansökan och CV till Karl Petter Hjelmer på kp@gobrave.se. Har du frågor får du gärna skicka ett mail eller slå en signal på 0470-78 37 08. Och du, oroa dig inte. Vi är proffsiga och hanterar självklart din ansökan konfidentiellt.

Tjänsten är tillsatt 🙂