Känner du för att byta miljö till en mer kreativ och spännande arbetsplats? Då är du välkommen att söka dig till den växande familjen hos oss på GoBrave.

Din profil

Nu söker vi dig som tillsammans med oss och våra kunder vill definiera, planera och driva projekt. Du är bra på att lyssna och läsa av kundens behov och utifrån det ge förslag på kommunikativa lösningar. Dessutom är du en vass skribent som kan överraska vid tangenterna.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom kommunikation eller marknadsföring och framförallt att du har arbetat några år inom området. Du kan självständigt driva projekt av olika omfattning och karaktär. Du är van att hålla engagerade presentationer och kan leda möten med personer i ledande befattningar. Kanske är du journalist i grunden eller har du jobbat på en marknadsavdelning eller på en kommunikationsbyrå. Oavsett vilket så är du både en kreativ och affärsmässig teamplayer som får saker gjorda, är nyfiken och vågar göra fel.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett måste.

Dina arbetsuppgifter

Du tar tillsammans med byråns övriga kreatörer fram koncept och idéer för tidsbestämda kampanjer och långsiktig kommunikation.

Du skriver allt från webbcopy till pressmeddelanden, annonser, native-artiklar och trycksaker.

Du förverkligar nya digitala strategier, målgrupps- och kanalanalyser för att utveckla våra kunders kommunikation.

Du leder projekt från uppstart till slutleverans, ofta flera produktioner på samma gång.

Tidigare erfarenheter och kunskaper inom dessa delar är ett plus:

  • Grundläggande förståelse inom SEO, erfarenhet av webbanalys och kunskaper i analysverktyg som Google Analytics.
  • Vana vid digitala kampanjer, marketing automation och datadriven marknadskommunikation
  • Språkkunskaper utöver svenska

Det här får du

GoBrave är en idédriven fullservicebyrå inom varumärkesstrategi, kreativ reklam och digitala upplevelser. En brokig och skön blandning av generalister och specialister. Juniorer och seniorer. Copywriters, art directors och pr-konsulter. Systemutvecklare, UX-designers och varumärkesstrateger. Men framförallt är vi en härlig arbetsplats där vi tar hand om varandra och våra kunder.

Arbetsort: Växjö och/eller Kalmar

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetstid: Heltid.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer sker löpande och vi vill ha din ansökan senast den 10/12 2018.

Startdatum: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Välkommen att mejla din ansökan och CV till vår vd Mats Karlsson på mats@gobrave.se. Har du frågor får du gärna mejla även dem till Mats eller slå honom en signal på 070 416 77 82. Din ansökan behandlas självklart konfidentiellt.