Nu söker vi på GoBrave en AD-assistent/grafisk formgivare som gärna tar steget till Art director om några år. Vi söker dig som är formstark, kreativ, noggrann – och, precis som vi, brinner för modig kommunikation.

 

Din roll

Som AD-assistent och grafisk formgivare hjälper du våra AD:s och arbetsgrupper att ta fram skisser och designförslag för kommunikationskoncept och presentationer. I din roll ingår att förvalta idéerna och anpassa dessa för flera kanaler, både analogt och digitalt. Du kommer även att ha ansvar för den slutliga processen i samband med leverans av original till olika former av trycksaker, annonser, mässmaterial, banners, med mera.

 

Din profil

Som person är du ödmjuk, engagerad och kvalitetsmedveten. Du gillar att ta eget ansvar samtidigt som du arbetar bra i team på ett lyhört och prestigelöst sätt. Du kan hantera högt tempo och snäva tidsramar när det behövs.

Du är ett ess på Adobe-programmen (InDesign, Photoshop, Illustrator), och det är ett plus om du har erfarenhet av att jobba med After Effects och/eller Animate. Keynote, Power Point, Sketch och WordPress är andra verktyg du gärna får ha kunskaper i.

Vi ser gärna att du har en utbildning i design, grafik, typografi och layout. Kanske har du jobbat i några år på kommunikations-, reklam- eller webbyrå, men det är inget krav. Ett starkt grafiskt öga, goda programkunskaper och en brinnande vilja att utvecklas är mer avgörande än lång erfarenhet. Det är ofta så idé och kreation får fart hemma hos oss!

 

Specialistkunskaper inom dessa delar är ett plus:

  • Webbdesign och erfarenhet av Sketch och/eller WordPress
  • Skapa rörlig grafik och banners i Adobe Animate eller After Effects
  • Illustrationer eller fotografering

Det här får du

GoBrave är en idédriven fullservicebyrå inom varumärkesstrategi, kreativ reklam och digitala upplevelser. Hos oss hittar du en skön blandning av generalister och specialister. Copywriters, art directors och PR-konsulter. Systemutvecklare, UX-designers och varumärkesstrateger. Men framförallt är vi en härlig arbetsplats där vi tar hand om varandra och våra kunder. Vi strävar alltid efter att bli bättre på det vi gör, och samtidigt ha kul tillsammans på vägen.

 

Ansökan

Arbetsort: Växjö
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Sista ansökningsdatum: Intervjuer sker löpande och vi vill ha din ansökan senast den 20/1 2019.
Startdatum: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Välkommen att mejla din ansökan och CV till info@gobrave.se. Har du frågor får du gärna mejla dem till Johan Castor eller slå honom en signal på 070-416 77 83. Din ansökan behandlas självklart konfidentiellt.