GoBrave

Vi söker Art Director till Kalmar

Nu söker vi på GoBrave en Art Director som precis som vi, brinner för modig kommunikation.

Din roll

Du är en erfaren och kvicktänkt Art Director med kreativ höjd och idéstyrka för att utveckla och driva kommunikation framåt. Du har arbetat med digitala kommunikationsuppdrag men har även erfarenhet från den analoga världen. Du är nyfiken och det är naturligt för dig att föreslå nya lösningar. Du har förmågan att tänka konceptuellt och kan förankra dina idéer, likväl som du kan ta till dig andras åsikter.

Din profil

Som person är du ödmjuk, engagerad och kvalitetsmedveten. Du gillar att ta eget ansvar samtidigt som du arbetar bra i team på ett lyhört och prestigelöst sätt. Du kan hantera högt tempo och snäva tidsramar när det behövs.

Du är ett ess på Adobe-programmen InDesign, Photoshop, Illustrator, och det är ett plus om du har erfarenhet av att jobba med After Effects och/eller Animate. Keynote, Power Point, Sketch och WordPress är andra verktyg du gärna får ha kunskaper i.

Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet som AD på reklambyrå eller inhousebyrå.

Specialistkunskaper inom dessa delar är ett plus:

  • Webbdesign och erfarenhet av Sketch och/eller WordPress
  • Skapa rörlig grafik och banners i Adobe Animate eller After Effects
  • Illustrationer eller fotografering

Det här får du

GoBrave är en idédriven fullservicebyrå inom varumärkesstrategi, kreativ reklam och digitala upplevelser. Vi har kontor i både Kalmar och i Växjö. Hos oss hittar du en skön blandning av generalister och specialister. Copywriters, art directors och PR-konsulter. Systemutvecklare, UX-designers och varumärkesstrateger. Men framförallt är vi en härlig arbetsplats där vi tar hand om varandra och våra kunder. Vi strävar alltid efter att bli bättre på det vi gör, och samtidigt ha kul tillsammans på vägen.

Ansökan

Arbetsort: Kalmar (Växjö).
Startdatum: Snarast eller enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid.
Sista ansökningsdatum: vi behöver din ansökan senast den 28 februari 2019.
Ansökan: Välkommen att mejla din ansökan och CV till jobb@gobrave.se
Har du frågor får du gärna höra av dig till Camilla Garnman; camilla@gobrave.se eller
070-679 01 33.  Din ansökan behandlas självklart konfidentiellt.