GoBrave värvar flera – möt våra nya kollegor

Fyra nya vänner har nu tagit plats i huset. Vi hälsar Linnea Hejdenberg, Axel Thorén, Ronny Sund och Charlotte Lindahl välkomna till GoBrave.

Vi säger hej till Linnea Hejdenberg. Linnea är utbildad civilekonom med en examen från Linnéuniversitetet. Hos oss kommer hon att ansvara för ekonomi- och HR-frågor. På fritiden hittar du Linnea på gymmet, där hon helst tränar styrkelyft. För hon är inte bara en hejare på siffror, hon kan lyfta tyngre än alla oss andra också.

Axel Thorén är vårt fotbollstokiga nytillskott. Efter sin examen i onlinemarknadsföring på Medieinstitutet i Malmö är han tillbaka i hemstaden. Axel har stenkoll på hur man annonserar i sociala medier och kommer att bidra med expertis inom webbanalys, SEO och SEM. Dessutom knäcker han extra med sina kunskaper om serieutbudet på Netflix.

Ronny Sund är husets nytillskott inom grafisk formgivning. Efter 17 år på tidningsförlag har han nu letat sig till GoBrave för nya möjligheter. Han har dessutom ett intresse för sport lika brett som sin yrkesvana. Vill du snacka sport vinner du flest pluspoäng om du håller på Växjö Lakers och Öster.

Sist, men inte minst, välkomnar vi Charlotte Lindahl. Lotta, som vi kallar henne, kommer att arbeta med content och webbanalys. Hon är journalist i grunden och har i 22 år arbetat med kommunikation i olika former. Bland annat i rollen som Social Media Manager på Sveriges Radio. Hon är inte bara ny under vårt tak, utan även nybliven odlingsfantast – och drömmer om ett växthus fyllt av persikor, vindruvor och tomater.

Så välkommen in för att säga hej till våra nya stjärnor. Tillsammans blir vi ännu vassare.