Det kan verka enkelt

Men kommunikation kan ibland vara svårt. För att kommunikationen ska hjälpa dig att nå dina mål har vi skapat en egen metod. Vi vill veta VEM som ska VETA, KÄNNA och GÖRA något. VETA handlar mycket om fakta och siffror och KÄNNA handlar om vilka känslor vi vill väcka hos mottagaren och så långt brukar det inte vara några problem.

 

Utmaningen ligger i att få mottagaren att GÖRA något som ligger i linje med vad du vill åstadkomma. Ringa, maila, köpa, sälja – alternativen är många. Det är där vi skiljer oss från andra byråer. I alla våra uppdrag jobbar vi enligt vår modell där vi tillsammans med dig kommer fram till vilka KANALER som är de bästa för att nå varje mottagare – individ eller grupp.

 

 

Vem?

Beskriv målgruppen

Veta

Vad vill du att målgruppen ska veta?

Känna

Vad vill du att målgruppen ska känna?

Göra

Vad vill du att målgruppen ska göra?

Kanaler?

Hur når du målgruppen effektivast?
Nyfiken? Se alla bilder på Instagram En del av resultatet från ett superkul jobb vi gjort till Haganässkolan i Älmhult. En visuell identitet där mötet mellan människor är i centrum. Logotypens symbol finns gestaltad i skolans nya inredning i form av möte mellan soffor. 📷@annadellheden
#gobrave #visualidentity #grafiskprofil #haganässkolan #lekolar #älmhultskommun I dag hittar ni oss (filmandes) på ett lager i Ljungby. Idag hittar ni oss i ett tyskt majsfält! @fotofilip plåtar Nazir @annadellheden #gobravegoesbudapest #budapest @gobrave GoBrave goes plum! #ruinbar #gobrave Gänget samlat. #gobrave Greetings from Budapest! 👋🏻#gobravegoesbudapest Ibland klär de sig fina och går på gatorna som vanliga människor. 🙌🏻 #gobravegoesbudapest Testar, tweakar testar, tweakar... Repeat Idag är vi på plats på Elfack i Göteborg och spanar in Holtabs nya, fina monter. GoBrave har stått för idé och design, budskap och film. Monterns tekniska design, ritning och byggnation har gjorts av Sense Expo AB. ✨ Regnbågskärlek i hela Växjö. En extra dos kärlek vill vi skicka till alla engagerade individer och aktörer som denna vecka (och alla andra) står upp för frihet, kunskap och kärlek. #vaxjopride #gobrave #växjö Självklart är vi med och tar ställning för ett öppnare, friare och mer kärleksfullt Växjö. 🌈🌈🌈
Go pride! #vaxjopride 
#växjöpride #gobrave #växjö @ist_group gjorde ett helt fantastiskt 2016 och vi är stolta över att få ha varit med på ett litet hörn. I deras splitter nya årsredovisning kan du läsa mer om människorna, visionerna och innovationerna som gjort allt möjligt. 
GoBrave har i nära samarbete med IST bistått med idé, text, grafik och layout. Omslagsfoto: @jonasljungdahlphotography 
#istgroup #årsredovisning #gobrave #reklambyrå Tack @ist_group för ett fantastisk race tillsammans de senaste veckorna - och för den fina tårtan. We❤You too! #istgroup #gobrave Laracon 2017 🎉 GoBrave önskar alla inblandade i Bike4Life Team Växjö stort lycka till med sitt fina arbete att samla in pengar till kampen mot barncancer. Vi stöttar projektet med tid, pengar och hjärta! Skyliftförare idag då. #gobrave #holtab Solig måndag och lite SKAM-feeling på GoBrave. #gobrave #skam Vi passar på och önskar en trevlig helg från GoBrave-huset!