Stäng

Nu blir {{ CONTACT_NAME }} glad

Fyll i formuläret så hör vi av oss

PLANADO – NY MARKNAD KRÄVER NY PRODUKT

Uppdrag: De klassiska almanackorna får konkurrens från de digitala. Därför rustar Burde ordentligt med en satsning på en unik kalenderapp - Planado. De tar med den genuina känslan med veckonummer, namnsdagar, helg- och flaggdagar in i den digitala världen. Med ett användarvänligt gränssnitt och smarta finesser möter de nya behov hos kunderna. Vi fick i uppdrag att sätta Planado på marknaden med allt från logotyp till försäljningsmaterial. Just nu är Planado i fokus på bokmässan i Göteborg då appen lanseras för allmänheten.

Vår lösning: Planado ska framförallt marknadsföras genom återförsäljares kataloger och säljkårer. Men på bokmässan råder andra förutsättningar. Där måste du sticka ut i ett enormt brus bland hundratals utställare och tusentals besökare. Mobiltelefoner i jätteformat, tänkte vi. Ja, riktigt stora mobiler som skapar observationsvärde, sätter fokus på gränssnitt och visar funktionalitet.

Resultat: Den 25 september öppnas dörrarna till bokmässan i Göteborg. Vi väntar med spänning på att få veta om mobilerna modell större kommer få besökarna att stanna till vid just Planados monter.

Vill du veta mer? Prata med Johan.

johan@gobrave.se 0470-78 37 03