Stäng

Nu blir {{ CONTACT_NAME }} glad

Fyll i formuläret så hör vi av oss

MED KUNSKAP SOM VÄRMER

Uppdrag: Lenhovda Radiatorfabrik ville ha hjälp att positionera sig som det genuina verkstadsföretag de faktiskt är. Med lång erfarenhet, gedigen kunskap och kvalitetsprodukter. De ville möta kunderna på ett bättre sätt genom webben och även ge sina återförsäljare bättre stöd och service.

Vår lösning: En responsiv webb byggd i Wordpress gör allt innehåll tillgängligt för besökarna på en helt ny nivå. Lösningen är varsamt anpassad för att möta just Lenhovda Radiatorfabriks behov. Produkterna presenteras med en mycket tydligare överblick än tidigare och relaterad information lyfts fram vid varje produkt. Dessutom kommer återförsäljarna genom olika interaktiva verktyg få exakta produktrekommendationer utifrån de data de matar in. Vi introducerade även ett bildspråk som fokuserar på verkstadsmiljöerna med det gedigna hantverket och kvaliteten i produkterna. Det lät vi även gå igen i produktkatalog och mässmaterial.

Resultat: Responsen kom direkt. En modern och snygg webb är omdömet från besökarna, de uppskattar innehållet och företaget har därför i mycket större utsträckning börjat hänvisa till webben. Ett tydligt tecken på att trafiken kanaliserats i ökad omfattning genom hemsidan är att telefonen ringer mindre samtidigt som mejlen blir allt fler. Lenhovda Radiatorfabrik menar själva att det nu verkligen går fram att det är de som tillverkar sina produkter i egen verkstad.

Vill du veta mer? Prata med Mats.

mats@gobrave.se 0470-78 37 02