Stäng

Nu blir {{ CONTACT_NAME }} glad

Fyll i formuläret så hör vi av oss

EN NY KATALOG LADDAD MER MER VÄRDE

Uppdrag: DecoSteel behövde ett rejält lyft i sitt marknadsmaterial. En mansorienterad och ganska trist produktkatalog skulle uppdateras. Samtidigt ville de utveckla sitt uppskattade ritprogram på webben för att ännu bättre kunna måttanpassa diskbänkar.

Vår lösning: Med fokus på mer mjuka värden och siktet inställt på att höja  ”the wife acceptance factor” tog vi fram ett helt nytt grafiskt manér. Kökets färger och blänket från det rostfria  stålet lät vi gå igen i grafiken både i katalog och annat marknadsmaterial. Vi mobilanpassade ritprogrammet på hemsidan och byggde om det från Flash till HTML5.

Resultat: DecoSteel marscherar nu i rask takt framåt på marknaden. Säljkåren säljer mer än vad fabriken hinner producera. Den årliga produkt- och säljkatalogen är en del i helheten som skapar den framgången. Via webben kan kunderna dessutom ta fram detaljerade ritningar med mått, kanter och placering av disklådor. Färdiga ritningar går rätt in i DecoSteels affärssytem som en beställning och vidare till produktion.

Vill du veta mer? Prata med Johan.

johan@gobrave.se 0470-78 37 03