Våra olikheter ger nya möjligheter

På GoBrave har vi olika bakgrund med olika kunskaper och erfarenheter – noga sammansatta för att ge dig bästa möjliga verktyg för att nå dina mål. Oavsett om du vill nå ut online eller offline (eller båda samtidigt) kan vi ge dig rätt lösning.

STRATEGI OCH VARUMÄRKE

Tillsammans med dig tar vi fram strategier och plattformar för hur vi med hjälp av kommunikation i olika kanaler når de mål som vi fastställt. Vi hjälper också er att regelbundet ”serva” ert varumärke så att det i varje situation speglar organisationens värderingar både internt och externt.

 

IDÉ, KONCEPT & DESIGN

Med utgångspunkt i er strategi och ert varumärke skapar och visualiserar vi koncept och budskap som ska få mottagaren att veta, känna och göra i enlighet med satta mål. Genom kreativa lösningar och unik design hjälper vi er att skilja er från konkurrenterna och få en alldeles egen plats i mottagarens medvetande – oavsett vilken kanal vi väljer.

 

WEBB, APP & SYSTEMUTVECKLING

På GoBrave finns kompetens som varit med och utvecklat kommunikationen på nätet sedan 1997. Samtidigt har vi den senaste kompetensen när det gäller att utveckla webbar, appar eller att integrera med andra system. Det perspektivet ger oss en unik möjlighet att ge er nya möjligheter med hjälp av modern teknik!

 

INNEHÅLL, KAMPANJER OCH ANALYS PÅ WEBBEN

För att kunna leverera integrerad kommunikation där alla delar bidrar till en affärsdrivande helhet satsar vi fullt ut på innehåll, spridning och uppföljning. GoBrave samlar kompetens inom såväl redaktionell text-, bild- och videoproduktion som bannerproduktion, kampanjarbete i Google AdWords och uppföljning i Google Analytics. Vi utför kanalanalyser och hjälper dig med spridning på exempelvis Facebook, LinkedIn eller Youtube.

Nyfiken? Se alla bilder på Instagram