Våra olikheter ger nya möjligheter

På GoBrave har vi olika bakgrund med olika kunskaper och erfarenheter – noga sammansatta för att ge dig bästa möjliga verktyg för att nå dina mål. Oavsett om du vill nå ut online eller offline (eller båda samtidigt) kan vi ge dig rätt lösning.

STRATEGI OCH VARUMÄRKE

Tillsammans med dig tar vi fram strategier och plattformar för hur vi med hjälp av kommunikation i olika kanaler når de mål som vi fastställt. Vi hjälper också er att regelbundet ”serva” ert varumärke så att det i varje situation speglar organisationens värderingar både internt och externt.

 

IDÉ, KONCEPT & DESIGN

Med utgångspunkt i er strategi och ert varumärke skapar och visualiserar vi koncept och budskap som ska få mottagaren att veta, känna och göra i enlighet med satta mål. Genom kreativa lösningar och unik design hjälper vi er att skilja er från konkurrenterna och få en alldeles egen plats i mottagarens medvetande – oavsett vilken kanal vi väljer.

 

WEBB, APP & SYSTEMUTVECKLING

På GoBrave finns kompetens som varit med och utvecklat kommunikationen på nätet sedan 1997. Samtidigt har vi den senaste kompetensen när det gäller att utveckla webbar, appar eller att integrera med andra system. Det perspektivet ger oss en unik möjlighet att ge er nya möjligheter med hjälp av modern teknik!

 

INNEHÅLL, KAMPANJER OCH ANALYS PÅ WEBBEN

För att kunna leverera integrerad kommunikation där alla delar bidrar till en affärsdrivande helhet satsar vi fullt ut på innehåll, spridning och uppföljning. GoBrave samlar kompetens inom såväl redaktionell text-, bild- och videoproduktion som bannerproduktion, kampanjarbete i Google AdWords och uppföljning i Google Analytics. Vi utför kanalanalyser och hjälper dig med spridning på exempelvis Facebook, LinkedIn eller Youtube.

Nyfiken? Se alla bilder på Instagram En del av resultatet från ett superkul jobb vi gjort till Haganässkolan i Älmhult. En visuell identitet där mötet mellan människor är i centrum. Logotypens symbol finns gestaltad i skolans nya inredning i form av möte mellan soffor. 📷@annadellheden
#gobrave #visualidentity #grafiskprofil #haganässkolan #lekolar #älmhultskommun I dag hittar ni oss (filmandes) på ett lager i Ljungby. Idag hittar ni oss i ett tyskt majsfält! @fotofilip plåtar Nazir @annadellheden #gobravegoesbudapest #budapest @gobrave GoBrave goes plum! #ruinbar #gobrave Gänget samlat. #gobrave Greetings from Budapest! 👋🏻#gobravegoesbudapest Ibland klär de sig fina och går på gatorna som vanliga människor. 🙌🏻 #gobravegoesbudapest Testar, tweakar testar, tweakar... Repeat Idag är vi på plats på Elfack i Göteborg och spanar in Holtabs nya, fina monter. GoBrave har stått för idé och design, budskap och film. Monterns tekniska design, ritning och byggnation har gjorts av Sense Expo AB. ✨ Regnbågskärlek i hela Växjö. En extra dos kärlek vill vi skicka till alla engagerade individer och aktörer som denna vecka (och alla andra) står upp för frihet, kunskap och kärlek. #vaxjopride #gobrave #växjö Självklart är vi med och tar ställning för ett öppnare, friare och mer kärleksfullt Växjö. 🌈🌈🌈
Go pride! #vaxjopride 
#växjöpride #gobrave #växjö @ist_group gjorde ett helt fantastiskt 2016 och vi är stolta över att få ha varit med på ett litet hörn. I deras splitter nya årsredovisning kan du läsa mer om människorna, visionerna och innovationerna som gjort allt möjligt. 
GoBrave har i nära samarbete med IST bistått med idé, text, grafik och layout. Omslagsfoto: @jonasljungdahlphotography 
#istgroup #årsredovisning #gobrave #reklambyrå Tack @ist_group för ett fantastisk race tillsammans de senaste veckorna - och för den fina tårtan. We❤You too! #istgroup #gobrave Laracon 2017 🎉 GoBrave önskar alla inblandade i Bike4Life Team Växjö stort lycka till med sitt fina arbete att samla in pengar till kampen mot barncancer. Vi stöttar projektet med tid, pengar och hjärta! Skyliftförare idag då. #gobrave #holtab Solig måndag och lite SKAM-feeling på GoBrave. #gobrave #skam Vi passar på och önskar en trevlig helg från GoBrave-huset!